AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 28.8.2021

"Olemme nostaneet tasoamme alkukaudesta" - Hongan Lucas Kaufmann uskoo hyvään syksyyn

"Olemme nostaneet tasoamme alkukaudesta" - Hongan Lucas Kaufmann uskoo hyvään syksyyn

Lucas Kaufmann uskoo hyvään syksyyn Hongan osalta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kohtaa molemmille erittäin tärkeässä metroderbyssä lauantaina alkuiltapäivästä HIFK:n.

Honka lähtee otteluun suht hyvässä vireessä, sillä se on kerännyt viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä ja kärsinyt vain yhden tappion, niukasti SJK:n vieraana. Keltamustien maalihanatkin ovat auenneet kunnolla, sillä vastustajan verkot ovat heiluneet viimeisessä neljässä ottelussa peräti yksitoista kertaa.

– Kauden alku oli meille vaikea, onneksi olemme nyt kovalla työllä saaneet parannettua pelaamistamme ja ottaneet myös hyviä tuloksia.

- Lauantain ottelu on tietysti todella tärkeä taistellussa kuuden joukkoon pääsystä, joten molemmat joukkueet jättävät varmasti kaikkensa kentälle. Kyseessä on tietenkin myös paikallisottelu, joten tunnelma tulee nousemaan korkealle ja kannattajamme antavat meille varmasti lisää voimaa, kommentoi Lucas Kaufmann.

Kaufmannin mukaan nihkeällä kauden alulle on selityksensäkin olemassa.

– Joukkueemme nuorentui selvästi tälle kaudelle ja mukana on paljon uusiakin pelaajia, joten on ihan luonnollista, että kuluu aikaa, ennen kuin palaset loksahtavat täysin kohdalleen. Olemme kauden aikana kasvaneet joukkueena ja tiedämme mitä voittaminen vaatii. Voitot eivät aina tule kauniilla pelillä ja upeilla maaleilla, vaan myös taisteleminen loppuun saakka ja tiukasti puolustaminen on hyvin tärkeää.

- Olemme nostaneet tasoamme alkukaudesta ja on tärkeää, että olemme parhaimmillamme kun edessä ovat kaikkein tärkeimmät ottelut, Kaufmann painottaa.

FC Honka-HIFK Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 28.8. kello 13.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia