AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 28.8.2021

"HIFK oli tänään tämän verran parempi" - Vesa Vasara ei selitellyt Hongan tappiota

"HIFK oli tänään tämän verran parempi" - Vesa Vasara ei selitellyt Hongan tappiota

"Vesku" jäi kaipaamaan omiltaan parempaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka joutui taipumaan lauantain alkuiltapäivän metroderbyssä HIFK:lle maalein 0-3.

HIFK rankaisi Honkaa tylysti virheistä ja Kei Kamara iski vieraat kahden maalin johtoon nopeassa tahdissa.

– Avausjakso oli meiltä maaleja lukuun ottamatta ihan ok. Emme olleet niin vaarallisia kuin edeltävissä peleissä ylöspäin, mutta olimme hyvin pelissä mukana. Jostain syystä teimme paljon virheitä pallollisena, joista tuli sitten myös kaksi maalia HIFK:lle. Kahden maalin tappioasemasta on tietenkin vaikea lähteä, mutta kyllä meidän olisi ilman muuta pitänyt pystyä toisella jaksolla paljon parempaan.

- Erikoinen tasonpudotus tuli meiltä tänään aiempiin peleihin verrattuna. HIFK oli sitten tänään tämän verran parempi. Jotain totta kai oli myös meidän valmistautumisessamme pielessä, että näin pääsi käymään, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoi ottelun jälkeen.

Tappio merkitsi Hongan kannalta sitä, että tie kuuden joukkoon ja Mestaruussarjaan mutkistui melkoisesti.

– Pelin jälkeen puhuimme kopissa, että nyt pitää keskittyä vaan seuraavaan otteluun. Kaikki on vielä mahdollista, vaikka teimme itsellemme hommat tänään vaikeammaksi. Seuraavaa tapahtumaa ja seuraavaa ottelua kohti, silloin annamme taas kaikkemme, Vasara päätti.

Lisää uutisia