AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 28.8.2021

Eremenko suitsuttaa AC Oulun faneja – ”Ovat olleet mahtavasti peleissä mukana”

Eremenko suitsuttaa AC Oulun faneja – ”Ovat olleet mahtavasti peleissä mukana”

Sergei Eremenko ja AC Oulu ovat vahvassa vireessä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu hakee vahvalle vireelleen jatkoa lauantaina, kun se isännöi FC Lahtea. Sergei Eremenkon mukaan joukkue lähtee otteluun luottavaisin mielin kolmen peräkkäisen voiton siivittämänä.

AC Oulu on alkusyksyn yksi kovakuntoisimmista joukkueista, sillä kuudesta edellisottelusta on saldona neljä voittoa. Samalla putoamispeikko on karissut kannoilta ja sekä karsijan paikka että yläloppusarjaan oikeuttava kuudes sija ovat viiden pisteen päässä. Eremenkon mukaan joukkue pitää jalat kuitenkin tiukasti maassa.

- Siitä asti, kun tulin tänne, niin tavoitteena oli pysyä sarjassa. Nyt olemme päässeet pois putoamistaistelusta ja yritämme katsoa eteenpäin. Meidän alapuolellamme joukkueet yrittävät myös ottaa pisteitä, eikä heillä ole niin pitkä matka meihin. Meidän täytyy pitää se myös mielessä. Yksi peli kerrallaan, ja siihen aina maksimikeskittyminen, Eremenko toteaa.

Lauantaina oululaiset saavat kotikentälleen vastaansa mitalitaistelussa tiukasti olevan FC Lahden. Lahtelaisvierailla varmasti riittää nälkää, sillä joukkue matkaa Ouluun kahden peräkkäisen tappion saattelemana.

- Varmaan tosi vaikea peli on tulossa. Lahti on hyvä joukkue, mutta me olemme hyvässä vireessä ja kotikentällämme. Meillä on vain yksi tavoite ja se on täysi pistepotti.

AC Oulu on ollut kotikentällään hyvässä iskussa voitettuaan kolme edellistä kotiotteluaan ja tappiottomia kotiotteluita on koossa neljä peräkkäin. Eremenko antaa hyvästä kotivireestä kunniaa myös oululaiskannattajille, jotka ovat eläneet peleissä vahvasti mukana.

- Kotona on aina helpompi pelata. Täytyy kehua, että fanimme ovat olleet mahtavasti peleissä mukana. Huomaamme sen kentällä ja se antaa meille ekstralatausta ja -virettä. Haluamme omien faniemme edessä antaa ihan kaikkemme, ja katsojat antavat meille paljon lisää energiaa. Raatilla on ollut viime peleissä uskomattoman hyvä tunnelma. Myös kentän ulkopuolella se tuki on tuntunut kaupungilla kävellessä. Se antaa hirveästi buustia, suitsuttaa Eremenko.

- Haluan toivottaa fanit taas tervetulleeksi Raattiin ja jatketaan yhdessä voittoputkea. Tulee varmasti hieno ottelu, Eremenko lähettää terveisensä kannattajille.

AC Oulu-FC Lahti lauantaina 28.8. Raatin stadionilla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia