AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2021

Sergei Eremenko nauttinut AC Oulussa – ”Kaikki tekevät toistensa eteen duunia”

Sergei Eremenko nauttinut AC Oulussa – ”Kaikki tekevät toistensa eteen duunia”

Sergei Eremenko on ollut isossa roolissa AC Oulun keskikentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu vahvisti kesällä rivejään viidellä pelaajalla ja yksi uusi kasvo oli latvialaisesta Spartak Jurmalasta lainalle saapunut Sergei Eremenko. Tunnetun veljeskatraan nuorimmainen on ottanut heti ison roolin oululaisten keskikentällä.

Eremenko nähtiin Veikkausliigassa viimeksi kaudella 2019, kun hän pelasi SJK:n riveissä. Eremenko on ollut isossa roolissa AC Oulun peliä, kun joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Taitava keskikenttäpelaaja on ollut tyytyväinen lainapestinsä alkuun.

- Hyvältä on tuntunut, ja on ollut kiva päästä kunnolla pelaamaan pitkästä aikaa viime kauden loukkaantumisen jälkeen. On ollut kiva tulla Ouluun. Meillä on hyvä jengi kasassa, olen saanut paljon peliminuutteja, josta täytyy olla kiitollinen valmentajille, ja kentän ulkopuolellakin kaikki on hyvin, iloitsee Eremenko.

AC Oulu vahvisti kesän siirtoikkunan aikana joukkuettaan peräti viidellä pelaajalla. Samalla joukkueen kurssi muuttui ja joukkue on noussut sarjassa yhdeksänneksi. Uudet pelaajat ovat olleet isossa roolissa, sillä oululaisten kahdeksasta edellismaalista, seitsemän on uusien pelaajien käsialaa ja yksi merkittiin vastustajan omaksi maaliksi.

Uudet pelaajat ovat istuneet AC Ouluun todella sujuvasti. Se on yllättänyt myös Eremenkon.

- Sopeuduin tosi nopeasti. Jätkät ovat ottaneet hyvin mukaan heti alusta saakka. Uudet pelaajat ovat pelanneet jo kauan hyvällä tasolla ja tulimme mukaan joukkueeseen. Vähän jopa yllätyin miten heti löysimme keskinäisen pelin ja toisemme. Se oli kyllä positiivinen yllätys. Joukkuehenki on ollut todella hyvä, ja kaikki tekevät toistensa eteen duunia ja se on näkynyt kentällä, kehuu Eremenko.

AC Oulun kausi jatkuu sunnuntaina sen kohdatessa kotikentällään FC Lahden.

Lisää uutisia