AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2021

Arttu ​Aromaa vastaamaan SJK:n jalkapallolukiosta 2022 - Toni Lehtinen JJK:n päävalmentajaksi

Arttu ​Aromaa vastaamaan SJK:n jalkapallolukiosta 2022 -  Toni Lehtinen JJK:n päävalmentajaksi

Kuva: Juha Tamminen

SJK:n jalkapallolukiotoiminnan vastaavaksi nousee ensi kaudella Arttu Aromaa, joka ottaa samalla Toni Lehtisen roolin seuran valmennusryhmässä. Toni Lehtinen aloittaa ensi kaudella Kakkosessa pelaavan JJK:n päävalmentajana. Molemmat toimivat nykyisissä tehtävissään SJK:ssa kauden 2021 loppuun.

SJK haluaa kehittää pelaajien lisäksi myös tulevaisuuden huippuvalmentajia, ja Lehtinen sekä Aromaa omaavat molemmat valtavan potentiaalin siihen.

- Kuten olemme luoneet seuraan pelaajapolun, olemme rakentaneet myös mallin, jossa valmentajat kasvavat ja kehittyvät seurassamme askel askeleelta kohti huippua. Aromaa on tällä polulla meidän nuorin ja lupaavin valmentaja tällä hetkellä. Hän on työskennellyt jo pitkään junioreiden kanssa, nousten koko ajan ylöspäin, vastaten tällä kaudella C15-junioreiden valmennuksesta, sekä ollut mukana niin B-nuorten kuin SJK Akatemian valmennusryhmissä.

- Hän on mielestäni nyt enemmän kuin valmis ottamaan askeleen vanhempien pelaajien kanssa, ja olemaan johtaja meidän Kuortaneen Urheiluopiston kanssa yhteistyössä toimivalle jalkapallolukiolle, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Dormanin mukaan jatkumo Lehtisen kaudesta Aromaan kauteen on luonteva.

- Tuemme innolla Aromaata hänen polullaan, ja olemme onnekkaita, että meillä on hänenlaisensa intohimoinen ja kunnianhimoinen nuori valmentaja, joka tukee meidän nuoria pelaajiamme eteenpäin kohti edustusjoukkuetta, Dorman jatkaa.

- Lehtisen kohdalla tämä on jo hänen kymmenes kautensa SJK:n kanssa, ensin pelaajana ja sitten valmentajana. Me kiitämme häntä lämpimästi hänen lojaalisuudestaan ja SJK:n eteen tehdystä työstä. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen seuraavalla ura-askeleella, kiittelee Dorman.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia