AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 8.8.2021

Tappio kismitti Jose Riveiroa – ”Emme olleet maaliyrityksissä tarpeeksi tarkkoja”

Tappio kismitti Jose Riveiroa – ”Emme olleet maaliyrityksissä tarpeeksi tarkkoja”

Timo Furuholm ei onnistunut sunnuntaina maalinteossa. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Inter taipui Tehtaan kentällä FC Hakalle lukemin 1-0. Kotijoukkueen voittomaalin nikkasi kulmapotkusta Niklas Friberg ensimmäisen puolikkaan lisäajalla. FC Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan joukkue ei pystynyt murtamaan Hakan puolustusmuuria.

Ottelun kuva muuttui 37. minuutilla, kun Haka joutui miehen vajaalle Maximus Tainion saatua punaisen kortin. Sen jälkeen Haka keskittyi varjelemaan omaa maaliaan ja onnistui.

– Matalat blokit ovat aina vaikeita. Liian monta pelaajaa pienessä tilassa. Kenttä oli myös sellainen, missä pallo ei liikkunut lainkaan. Joka tapauksessa; me loimme tarpeeksi paikkoja tasoitusmaaliin, mutta emme olleet tänään maaliyrityksissä tarpeeksi tarkkoja.

– Ennen punaista korttia Haka oli enemmän ongelmissa puolustuspelinsä kanssa. Loimme hyvää uhkaa, kun mursimme heidän prässinsä. Kun he saivat punaisen, alkoi erilainen peli. Homman nimi oli heille selvä, linjan taakse ei jätetty enää tyhjää tilaa, espanajalaiskoutsi kommentoi Interin sivuilla.

Vaikka tulos jäi ankarasti harmittamaan sinimustia, niin Riveiro antoi ryhmälleen myös tunnustusta.

– Me tiesimme, kuinka vaikea on selättää haasteet näissä olosuhteissa. Se oli haaste, mitä emme lopulta pystyneet hoitamaan. Tämä joukkue antaa itsestään kuitenkin aina 100 prosenttia, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Tulos on, mitä se on. Halusimme enemmän ja yritimme pelata jalkapalloa, vaikka olosuhde oli haastava. Olen tyytyväinen siihen, miten yritimme toteuttaa sitä, valmentaja summasi.

Lisää uutisia