AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2021

FC Hongan Rale iloitsi noususta – ”Näytimme hyvää honkalaista asennetta”

FC Hongan Rale iloitsi noususta – ”Näytimme hyvää honkalaista asennetta”

Matias Rale oli tyytyväinen noususta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kohtasi vieraskentällä FC Interin Veritas Stadionin maanantai-illassa. Joukkueet päätyivät ottelussa 2-2-pistejakoon.

Kotijoukkue oli vahva avausjaksolla ja karkasi jo 2-0 johtoon, ennen kun Edmund Arko-Mensah toi Hongan maalin päähän. Toinen nelivitonen oli selvästi Hongan. Niklas Pyyhtiä iski tasoitusosuman ja paikat voittoonkin oli, mutta lopulta päädyttiin pistejakoon.

– Teimme pelin alussa itsellemme vaikeaksi. Näytimme toisella jaksolla hyvää honkalaista asennetta, tulimme tasoihin ja saimme vieraspisteen mukaan, puolustaja Hongan Matias Rale totesi Hongan sivuilla.

Inter oli joukkueista niskan päällä ensimmäisellä puoliajalla, mutta Honka sai selvästi uutta virtaa peliinsä toiselle jaksolle. Rale kertoo, ettei taktisesti pelaamisessa tehty suuria muutoksia, vaan enemmänkin keskityttiin henkiseen puoleen.

– Emme muuttaneet tauolla mitään suurta. Enemmänkin nostimme henkisesti kopissa tunnelmaa ja sitä kautta aloimme pelaamaan paremmin.

Lisää uutisia