AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2021

Öst tyytyväinen SJK:n vireeseen – ”Peli näyttää todella hyvältä”

Öst tyytyväinen SJK:n vireeseen – ”Peli näyttää todella hyvältä”

Jesse Öst on ollut tyytyväinen SJK:n tähänastiseen kauteen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on voittanut viidestä edellispelistään neljä ja joukkue on tällä hetkellä jaetulla neljännellä sijalla. Kerhon maalivahti Jesse Öst on ollut tyytyväinen joukkueen edesottamuksiin.

Veikkausliigassa taistelu ylemmän loppusarjan paikoista käy tiukkana. HJK on pienoisella karkumatkalla, mutta sarjakärjen takana kuusi seuraavaa joukkuetta ovat 11 pisteen sisällä.

- Sarjassa on tosi tiukkaa tällä hetkellä. Olemme parantaneet koko ajan ja peli näyttää todella hyvältä juuri nyt. Tässä on mahdollisuudet olla sijoilla 2-7 ja kyllä me ainakin sitä europaikkaa tavoittelemme, Öst miettii.

Vaikka SJK:n peli rullaa tällä hetkellä näyttävästi, löytää Öst vielä kuitenkin myös kehityskohteita.

- Aina löytyy parannettavaa. Puolustuspelaaminen on toiminut tosi hyvin koko kauden. AC Oulua vastaan pystyimme tekemään kolme maalia, joten hyökkäyspelaamisenkaan suhteen ei ole mitään valittamista. Jos jatkamme samalla draivilla eteenpäin, niin hyvältä näyttää.

Ennen viime kautta SJK:n joukkue koki isoja muutoksia ja joukkueen alkukausi oli vaikea. Loppukaudesta SJK oli kuitenkin yksi Veikkausliigan kovavireisimmistä joukkueista. Täksi kaudeksi joukkueen muutokset olivat maltillisempia ja sitä myöten kausi on ollut tasaisempi. Öst pitää joukkueen jatkuvuutta tärkeänä.

- Se on ollut todella tärkeää. Tietenkin talvella tuli muutamia uusia pelaajia, mutta muuten olemme periaatteessa treenanneet vuoden verran tällä samalla porukalla. Se on auttanut todella paljon ja tunnemme toisemme tosi hyvin.

Joukkueen lisäksi Öst on ollut omiin esityksiinsä suhteellisen tyytyväinen.

- Olen ollut kauteen tyytyväinen. Pelaaminen on ollut tasavarmaa kuten koko puolustuksella. Kuusi nollapeliä on ihan hyvä määrä tässä vaiheessa.

SJK:n kausi jatkuu lauantaina, kun se matkustaa HJK:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00.

Lisää uutisia