AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2021

HIFK:n Kujanpää valmiina KTP:tä vastaan – ”Nämä ovat sellaisia pelejä, jotka pitää voittaa”

HIFK:n Kujanpää valmiina KTP:tä vastaan – ”Nämä ovat sellaisia pelejä, jotka pitää voittaa”

Aatu Kujanpää hamuaa voittoa KTP:stä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n pelit jatkuvat perjantaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään KTP:n. Taistelu paikasta kuuden joukkoon on tiukka ja HIFK:n Aatu Kujanpää muistuttaa, että tällaiset pelit on pystyttävä voittamaan.

HIFK palasi viime ottelussa voittojen tielle neljän voitottoman ja maalittoman ottelun jälkeen kaadettuaan vieraskentällä FC Interin 1-0.

- Kyllä se oli tosi tärkeä, kun meillä oli neljä ottelua maaleitta ja voitoitta. Olemme pelanneet kyllä muuten hyvin, mutta tärkein oli jäänyt puuttumaan. Toivottavasti maaleja tulee nyt lisää ja itseluottamus nousi onnistumisen myötä, Kujanpää pohtii edellisottelua.

Veikkausliigan sarjatilanne on erittäin tiukka sekä kärjessä että hännillä. HIFK on sarjassa kuudentena, mutta kolmanteen sijaan on matkaa kolme pistettä. Kujanpää ei kuitenkaan tuijottele sarjataulukkoa.

- En hirveästi ajattele sarjatilannetta sen enempää, mutta tiedän kärkipäässä olevan tosi tiukkaa. Voitolla voi nousta monta sijaa ja tappiolla vastaavasti pudota. En usko, että kukaan juurikaan tuijottelee sarjataulukkoa.

- Pelit ovat tasaista taistelua kuten joka vuosi. Varsinkin top6:ssa kaikki joukkueet ovat hyviä ja jokainen on hyvä jengi, Kujanpää toteaa.

HIFK saa perjantaina kotikentällään vastaansa KTP:n. Kotkalaiset ovat sarjassa jaetulla viimeisellä sijalla ja Kujanpäällä on selvä tavoite peliin.

- Sarjataulukon perusteella KTP on siellä perällä enkä ole heidän otteitaan juurikaan seurannut. Lähdemme aina voittamaan pelejä ja nämä ovat sellaisia pelejä, jotka pitää voittaa, jos haluaa taistella niistä top4:n paikoista.

HIFK-KTP perjantaina 23.7. Bolt Arenalla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia