AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 12.7.2021

"Hieno palkinto kovalle työlle" - HIFK tähyää tiukasti kuuden joukkoon

"Hieno palkinto kovalle työlle" - HIFK tähyää tiukasti kuuden joukkoon

Joaquin Gómez on ylpeä joukkueensa esityksistä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK lähtee maanantain kotiotteluunsa FC Lahtea sarjataulukon seitsemänneltä sijalta, mutta tiukasti mukana tiiviin keskikastin taistossa paikasta kuuden parhaan joukossa.

HIFK:lle maanantain ottelu on tämän kauden yhdestoista, mikä tarkoittaa Veikkausliigan runkosarjan puolivälin täyttymistä.

Matkaa yläpuolella oleviin joukkueisiin on niukasti ja nouseminen pari pykälää sarjataulukossa on päävalmentaja Joaquin Gómezin mukaan luonnollisesti tuomassa joukkueelle lisää energiaa ja voitonhalua ennen kauden toista Veikkausliigaottelua FC Lahtea vastaan.

– Tammikuussa olisi voinut olla vaikea uskoa, että olemme runkosarjan puolivälin tienoilla näillä sijoilla. Me olemme kuitenkin alusta lähtien lähtenyt pelaamaan näistä sijoista ja ansaitsemme hyvän sijoituksen esitystemme perusteella.

- Tulemme tekemään kaikkemme, jotta voittaisimme maanantaina. Se, että olemme mukana pelaamassa sijoituksesta sarjataulukon ylemmässä päässä on samalla hieno palkinto sille kovalle työlle, jota pelaajat ja kaikki muut meidän seurassa ovat tehneet viimeisen puolen vuoden aikana, Gómez sanoo.

HIFK - FC Lahti Bolt Arenalla maanantaina 12.7. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia