AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2021

Jarkko Wiss kehuu nuorta lupausta – ”Se kertoo liigadebytantista aika paljon”

Jarkko Wiss kehuu nuorta lupausta – ”Se kertoo liigadebytantista aika paljon”

Jarkko Wiss on tyytyväinen Taha Özcelikin esityksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen 20-vuotias keskikenttäpelaaja Taha Özcelik on tekemässä läpimurtoa Veikkausliigaan. Liigadebyytti tuli aiemmin HJK:ta vastaan ja avausmaali syntyi viime ottelussa FC Interin verkkoon. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss antaa nuorelle pelurille tunnustusta.

Wiss antaa kehut myös Ilveksen kakkosjoukkueelle, josta voi ponnistaa myöhemmälläkin iällä edustuksen mukaan.

– Taha oli jo pari vuotta sitten talvella mukanamme. Silloin ei vielä vauhti riittänyt, mutta kehitystä tuli reservissä. Viime kaudella hän oli mielestäni Kakkosen oman lohkon parhaimpia pelaajia. Parhaimmillaan hän dominoi pallollisena, Wiss kehuu Ilveksen sivuilla.

Tänä kesänä Özcelik on ehtinyt pelata kahdessa pelissä ja on molemmissa peleissä esittänyt ennakkoluulottomia otteita.

– Tänä talvena tuli pieni vamma, joka hidasti debyytin tuloa. Nyt kesällä on sitten ollut Tahan aika. Klubia vastaan hänen syöttöprosenttinsa oli sata, eikä kyse ollut vain yhdestä tai kahdesta syötöstä. Se kertoo liigadebytantista aika paljon, Wiss tietää.

Lisää uutisia