AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2021

Zeneli tyytyväinen pisteisiin – ”Erittäin hyvä voitto”

Zeneli tyytyväinen pisteisiin – ”Erittäin hyvä voitto”

Pisteet maistuivat Ilir Zenelille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden vahva alkukausi sai jatkoa torstaina, kun Kuhnurit kaatoivat kotikentällään Ilveksen 3-1. Lahtelaisten päävalmentaja Ilir Zeneli oli voittoon tyytyväinen, vaikkakin löysi myös parannettavia asioita.

Zeneli löysi parannettavaa pelistä ja etenkin hän manasi ensimmäisen jakson puutteita. Hän myös korosti, että kotiyleisön tuella oli merkitystä voitossa.

– Erittäin hyvä voitto, mutta peli ei ollut helppo. Ilves oli kova vastus. Heillä oli taitoa, osaamista ja fysiikkaa. Tulimme loman jälkeen peliin hieman unessa ja se näkyi. Pelistämme puuttui aktiivisuus. Minun piti vähän herättää joukkuetta. Aina toki jää parannettavaa, mutta voitto oli hyvä. Kiitos myös kannattajille, Zeneli totesi lahtelaisten sivuilla.

FC Lahden kausi jatkuu tiistaina, kun se matkustaa FC Hakan vieraaksi.

Lisää uutisia