AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2021

Wiss manasi virheitä – ”Jonkun verran jää jossiteltavaa”

Wiss manasi virheitä – ”Jonkun verran jää jossiteltavaa”

Tappio kaiveli Jarkko Wissiä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves joutui pettymään vieraillessaan mäkihyppytornien juureen, kun FC Lahti oli kotonaan vahvempi 3-1-numeroin. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss harmitteli ratkaisevien virheiden määrää, joiden jäljiltä on vaikea saada pisteitä vaikealta vierasreissulta.

– Tasainen peli oli kyseessä. Lahden vaarallisuus tiedettiin, mutta aloitimme oikeastaan aika hyvin. Loimme tarpeeksi tilanteita, niistä vain pitäisi laittaa sisään, Wiss harmittelee Ilveksen sivuilla.

– Toisen jaksonkin alussa saimme palloja oikeille alueille. Virheet kuitenkin kostautuivat maalin edessä. Jonkun verran jää jossiteltavaa. Enemmänkin oli tarjolla, mutta tulosta pitää kunnioittaa.

Ilveksellä ei ole pahasti loukkaantuneita pelaajia, mutta toisaalta viisi U21-maajoukkueen tupsukorvaa joutuivat keräämään voimia tämän illan.

– Maajoukkueen reissaajilla oli 14 päivässä neljä peliä, se on aika raskas setti. Ei parane ottaa riskejä, kausi on pitkä. Meillä on 26 kenttäpelaajaa käytettävissä, joten kyllä meillä leveyttä riittää. Tiiviissä otteluohjelmassa se on vahvuus, ja seuraavaan peliin voi taas tehdä muutoksia.

– Tämä on ennen kaikkea joukkue. Aina valinnat eivät kaikkia miellytä ja väkisinkin joku on joskus pois, mutta saman yhteisen tavoitteen eteen tässä tehdään duunia. Nyt ei laiteta päätä pensaaseen, vaan parannetaan uuteen koitokseen, Wiss päättää.

Lisää uutisia