vko.22 // 6.6.2021

FC Lahden nuorisokolmikko näkyvässä osassa Reippaan voitossa

FC Lahden nuoret olivat vahvasti esillä Reippaan voitossa. (Kuva: Aleksi Tikkala)

FC Lahden nuorisokolmikko oli liekeissä yhteistyöseura Lahden Reippaan riveissä Kakkosen ottelussa MYPAa vastaan. Daniel Koskipalo ja Asaad Babiker onnistuivat maalinteossa ja Anton Munukka venyi useaan huipputorjuntaan.

Koskipalo, Babiker ja Munukka olivat kaikki avauskokoonpanossa. Oikealla laidalla pelannut Koskipalo iski ottelun avausmaalin noin vartin pelin jälkeen. Vasemmalla laidalla pelannut Babiker puolestaan vei Reippaan jo 3-0 -johtoon toisen jakson alussa. Reippaan keskimmäisen osuman viimeisteli huippuottelun pelannut Emil Yildirim.

MYPA kuitenkin kampesi itsensä vielä peliin mukaan ja iski kaksi maalia. Lopussa vierailija loi hirveän paineen, mutta Munukka nappasi useita hyviä torjuntoja ja pisteet jäivät Lahteen lukemin 3-2.

Munukka pelasi ottelussa täydet minuutit. Babikerille ja Koskipalolle kertyi peliaikaa 62 minuuttia. Kolmikko esiintyi ensimmäistä kertaa urallaan Miesten Kakkosessa.