AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2021

Viime vuonna Veikkausliigassa debytoinut Joonas Immonen palaa Hämeenlinnaan

Viime vuonna Veikkausliigassa debytoinut Joonas Immonen palaa Hämeenlinnaan

Paluu Hämeenlinnaan.

FC Hakan paidassa viime kaudella Veikkkausliigassa debytoinut maalivahti Joonas Immonen, 23, jatkaa uraansa Kakkosessa.

Immonen on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen HJS:n kanssa. Janakkalan Pallon kasvatti on tuttu myös FC Hämeenlinnan riveistä, jossa Immonen pelasi kaudella 2014 ensimmäiset miesten ottelut ennen siirtymistään Valkeakoskelle.

Hakan riveissä vyölle kertyi Veikkausliiga-debyytin lisäksi kuuden vuoden aikana 13 ottelua Suomen Cupissa ja 43 ottelua Miesten Ykkösessä. Kauden 2020 lopun maalivahti vietti lainalla Ykkösessä pelaavassa Musan Salamassa, jossa tilille kertyi 10 ottelua.

Lisää uutisia