AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2021

"Ehjempi kokonaisuus, mutta parannettavaa on joka osa-alueella" - Zeneli pettyi FC Lahden tappioon

"Ehjempi kokonaisuus, mutta parannettavaa on joka osa-alueella" - Zeneli pettyi FC Lahden tappioon

Ilir Zeneli myönsi HJK:n hallinneen toista jaksoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden taistelu maanantaina HJK:n vieraana ei tuonut tulosta isäntien iskettyä toisella jaksolla kahdesti ja vietyä 2-0-voiton.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli pettynyt lopputulokseen. Hänen mukaansa Lahti lähti pitämään omaa päätään puhtaana ja suoriutui ensimmäisestä jaksosta kohtalaisesti. Zeneli kuitenkin myönsi, että toisella jaksolla HJK löysi laitapelaajansa paremmin Lahden väsyessä jatkuvasta poikittaisliikkeestä.

– Meillä oli selkeä tavoite, että nolla pysyy omassa päässä. Muokkasimme taktiikkaa siihen suuntaan, mutta emme halunneet menettää kahden keskushyökkääjän vaarallisuutta ylöspäin. Ensimmäisellä jaksolla saimme yhtä tilannetta lukuun ottamatta Klubin pidettyä pois paikoilta.

Zeneli myönsi HJK:n tavallaan myös ansainneen voittonsa.

- Toisella puoliajalla Klubi hyödynsi meidän pienen väsymyksen, kun jouduimme juoksemaan pallon perässä.

- Edellisestä pelistä tämä oli ehkä ehjempi kokonaisuudessaan ja olimme läsnä paremmin kuin aikaisemmissa otteluissa. Olen pettynyt tulokseen ja jokaisella osa-alueella on paljon parannettavaa, Zeneli summasi.

Lisää uutisia