AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2021

"Mahtava taistelu vaarallista joukkuetta vastaan" - Valakari ylisti KuPS:n esitystä

"Mahtava taistelu vaarallista joukkuetta vastaan" - Valakari ylisti KuPS:n esitystä

KuPS taisteli tärkeät kolme pistettä perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolmen ottelun tiukka viikko päättyi KuPS:n osalta hienosti IFK Mariehamnin kukistuttua perjantaina lukemin 2-0.

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari oli ottelun jälkeen liikuttunut joukkueensa taisteluilmeestä kentällä. Joukkueen kova kolmen ottelun viikko näkyi varsinkin ottelun loppupuolella, mutta uhrautuva ja taisteleva peli-ilme sai ansaitun palkinnon.

- Tämänpäiväinen esitys vaarallista joukkuetta vastaan oli joukkueelta mahtava taistelu. Viimeisellä 30 minuutilla pelaajat pystyivät hädin tuskin liikuttamaan jalkojaan. Se tapa ja sydän, jolla pelaajat tänään taistelivat loppuun saakka oli jotain uskomatonta. Olisimme voineet tehdä useammankin maalin, mutta jännitys pysyi loppuun asti. Mielestäni voitimme tänään täysin ansaitusti, Valakari kommentoi.

Valakrin mukaan joukkueen suorittaminen viimeisen seitsemän päivän aikana oli kova näyttö joukkueen luonteesta.

- Mikä viikko! Lauantaina onnistuimme tuomaan cup-pokaalin ja europaikan Kuopioon. Sitten tiistaina Lahdessa laitoimme kolme pistettä Veikkausliigan taulukkoon. Heti sen perään kova kotivoitto vaarallisesta IFK Mariehamnista. Tämä viikko kertoo paljon meidän jätkien ja tämän joukkueen luonteesta, mitä pelaajia meillä onkaan joukkueessa! Tästä kaikesta huolimatta pelaajat tietävät, että me pystymme parantamaan vielä paljon, Valakari luonnehtii.

IFK Mariehamn-ottelussa nähtiin myös ensimmäistä kertaa yleisöä paikan päällä. Kotiyleisö kannustikin voimakkaasti omiaan läpi koko ottelun

- Oli hienoa nähdä ja kuulla fanit tänään katsomossa, hienoa kannustusta heiltä koko ottelun ajan. Pelaajat nauttivat siitä ja se varmasti antoi heille myös lisäbuustia lopun taistelussa väsyneillä jaloilla, Valakari kiittää.

KuPS:n joukkue saa ansaitsemansa huilin viikonloppuna, kunnes ensi viikolla joukkue lähtee kohti seuraavaa vierasottelua Tampereella.

- Palaudutaan rauhassa tämä viikonloppu ja maanantaina käännetään jälleen täysin katseet ensi viikon lauantain otteluun Ilvestä vastaan, Valakari totesi.

Lisää uutisia