AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 9.5.2021

José Riveiro tyytyväinen Interin esitykseen - "Kolme pistettä olivat ansaitut"

José Riveiro tyytyväinen Interin esitykseen - "Kolme pistettä olivat ansaitut"

José Riveiro piti voittoa ansaittuna. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter käänsi sunnuntaisen kotiottelunsa FC Hakaa vastaan 2-1-voitoksi Jesper Engströmin loppuhetkien osuman myötä.

Interin päävalmentaja José Riveiro oli helpottunut voiton jälkeen. Hän oli tyytyväinen, että joukkue uskalsi toteuttaa hieman riskilläkin omaa peli-identiteettiään, vaikka Veritas Stadionin nurmi ei ole vielä kovin hyvässä kunnossa.

– Rehellisesti sanoen; olimme niin hyviä tänään kuin tällä kentällä voi olla. Niin se vain on.

– Pelasimme tänään suurimman osan ajasta paremmin kuin vastustajamme. Ainoastaan ensimmäisen puoliajan viimeinen vartti oli meiltä heikompaa. Se meni Hakan nimiin selvästi, Riveiro pohti.

Riveiron mukaan oikea joukkue juhli loppuvihellyksen jälkeen voittoa.

– Siitä huolimatta, että teimme voittomaalin vasta viime sekunneilla, niin kolme pistettä olivat ansaitut. Jos Lahti-pelistä ja tästä olisi tullut yhteensä yksi piste, niin se ei olisi ollut reilua näillä esityksillä pelaajiamme kohtaan.

– Kuusi pistettä kolmesta ensimmäisestä ottelusta antaa meille itseluottamusta. Nyt voimme hyvillä mielin keskittyä Honka-peliin, espanjalaisluotsi myhäili.

Riveiro kertoo, että epätasainen nurmi vaikutti pelin luonteeseen. Kentällä nähtiin tavallista enemmän niin sanottuja taistelupalloja.

– Kentän vuoksi pallon kesyttämiseen menee välillä pelaajilla kaksi tai kolme tatsia, mikä hidastaa hyökkäyspeliämme. Noista pomppupalloista tuli myös monta menetystä keskikentällä, josta Haka pääsi kääntämään peliä. Näissä tilanteissa jouduimme rikkomaan, minkä takia Haka sai erikoistilanteita.

– Toisella puoliajalla olimme dominoiva joukkue kentällä sen vuoksi, että sijoituimme viisaammin tietyissä pelitilanteissa.

Lisää uutisia