AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 25.4.2021

"Tämä peli näytti mihin pitää olla valmiita" - Hongan Banahene löysi hyvääkin HJK-ottelusta

"Tämä peli näytti mihin pitää olla valmiita" - Hongan Banahene löysi hyvääkin HJK-ottelusta

Nasiru Banahene näki Hongalla olleen eväitä pisteillekin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka avasi Veikkausliigakauden 2021 HJK.n vieraana ja joutui taipumaan lopulta tappioon.

Tasaisessa ottelussa nähtiin paljon vauhtia ja tilanteita molemmissa päissä. Lopulta kotijoukkue oli hieman parempi lukemin 4-2 ja Hongan liigakausi käynnistyi tappiolla.

– Pyrimme prässäämään HJK:ta korkealta. Erityisesti ottelun alkupuolella teimmekin sen mielestäni ihan hyvin. Kun tasoitimme 2-2:een, keskityimme ehkä vähän liikaa voittomaalin hakemiseen ja puolustuspelaamisemme taso ei pysynyt niin korkeana, kommentoi ysikymppisen urakoinut Nasiru Banahene.

Keskikenttämies oli kuitenkin tyytyväinen siihen, että kausi on saatu käyntiin niin joukkueen osalta kuin omaltaankin.

– Tuntui hyvältä saada Veikkausliigakausi käyntiin pitkän odotuksen jälkeen! Erityisesti henkilökohtaisesti, sillä olin viime kaudella pidempäänkin sivussa.

- Liigakauden ensimmäinen ottelu on aina vaikea, sillä molemmat joukkueet tulevat siihen todella kovaa. Tämä peli näytti meille hyvin, mitä tältä kaudelta on odotettavissa ja mihin meidän täytyy olla valmiita vastaamaan, Banahene summasi.

Kolme Hongan pelaajaa teki päivän ottelussa Veikkausliigadebyyttinsä: Matias Rale, ottelun avausmaalin tehnyt Darren Smith, sekä myöhemmin kentälle vaihdettu Otso Koskinen.

Lisää uutisia