AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2021

Hakan palapeliin viimeinen osa – kroatialaishyökkääjä sopimukseen

Hakan palapeliin viimeinen osa – kroatialaishyökkääjä sopimukseen

Andija Bosnjak on Hakan viimeinen hankinta. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Haka on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen kroatialaisen Andrija Bosnjakin kanssa. Saksan Regionalligasta saapuva 25-vuotias keskushyökkääjä on Hakan viimeinen kiinnitys kolmen viikon päässä odottavaan Veikkausliigaan.

187-senttiä pitkä Bosnjak tuo lisää vaihtoehtoja koskilaisten jo entuudestaan leveään hyökkäykseen.

– Andrija tuo meille vaihtoehtoja vasenjalkaisena. Hän on taitava ja agressiivinen, target -tyyppinen sentteri, päävalmentaja Teemu Tainio kuvailee Hakan sivuilla.

Kroatialaisessa NK Imotskissa jalkapallo-oppinsa saaneen pelimiehen toi Valkeakoskelle hyvin pitkälti samat syyt kuin monta aiempaakin hankintaa.

– Seura vaikuttaa todella hyvältä, joukkueessa on hyviä, lahjakkaita pelaajia ja valmentajalla on kokemusta isoista seuroista, joten minulla ei ollut epäilystäkään laadusta täällä.

Miehellä ei ole aiempaa kokemusta pääsarjatasolta, joten myös se houkutti siirrossa Suomeen. Vaikkakaan aiempaa kokemusta ei Veikkausliigasta löydy, niin hän näkee sen tasokkaana sarjana ja hyvänä paikkana näyttää kykynsä.

– Tulen tuomaan aggressiivisuutta hyökkäyksiin ja annan aina kaikkeni. Pelaan hyvin päälläni, mutta minulta löytyy myös tekniikkaa ja hyvä vasen jalka.

– Odotan innoissani uutta haastetta, mies toteaa lopuksi innoissaan.

Lisää uutisia