AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2021

SJK:n Mäntylä valmiina puolivälierään – ”Suomen Cupilla on meille tosi iso merkitys”

SJK:n Mäntylä valmiina puolivälierään – ”Suomen Cupilla on meille tosi iso merkitys”

Tero Mäntylä haluaa Suomen Cupista menestystä. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin puolivälieriä pelataan lauantaina ja SJK kohtaa FC Interin. SJK:n Tero Mäntylän mukaan joukkue pääsee lähtemään kauteen hyvistä lähtöasetelmista.

SJK sijoittui lohkossa toiseksi kahdella voitolla ja tappiolla. Neljännesvälierässä kaatui sitten oma akatemiajoukkue ja puolivälierissä vastaan asettuu FC Inter.

- Suomen Cupilla on meille tosi iso merkitys, ja onhan se lyhin tie Eurooppaan. Tänä vuonna pelimme cupissa ovat olleet vaihtelevia. Oulun voitimme, KuPS oli meiltä heikko esitys ja Ilveksestä otimme sitten hyvän voiton. Akatemian meidän pitikin sitten tietenkin voittaa. Inter on meille kova mittari, mutta ehdottomasti tavoitteena on mennä jatkoon ja edetä välieriin.

SJK on hallinnut kohtaamisia Interiä vastaan vuosien varrella, sillä SJK on voittanut neljä edellistä joukkueiden välistä ottelua ja Interin edellinen voitto on heinäkuulta 2018.

- Inter oli meille hyvä vastus viime kaudella. Tosi tiukka peli on varmasti tulossa.

Mäntylän mukaan SJK:n talvi on sujunut hyvin ja suunnitelmien mukaan.

- Joukkueemme on paljon valmiimpi kuin viime kaudella, jolloin vaihtuvuus oli suurempi. Olemme säilyneet terveinä ja harjoitelleet hyvin. Pelimme on kehittynyt oikeaan suuntaan. Meillä on iso rinki joukkueessa ja sitä kautta harjoituksissa on ollut hyvä määrä pelaajia ja treenit ovat olleet tasokkaita, Mäntylä kehaisee.

Interin ja SJK:n välinen Suomen Cupin puolivälierä alkaa kello 17.00.

Kaikki ottelut suorana Ruutu-palvelussa

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia