AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2021

​eFutisliigan kausi käyntiin keskiviikkona – Haka puolustaa mestaruutta

​eFutisliigan kausi käyntiin keskiviikkona – Haka puolustaa mestaruutta

Viime syksynä ensi kertaa pelattu eFutisliiga jatkuu uuden kauden merkeissä keskiviikkona 24. maaliskuuta.

lkavalla kaudella eFutisliigassa on mukana 14 joukkuetta eli viime kaudella mukana olleet 12 joukkuetta sekä täksi kaudeksi Veikkausliigaan nousseet AC Oulu ja KTP. Mestaruutta kaudelta 2020 puolustaa FC Haka, joka löi finaalissa FC Interin.

Avauspäivän keskiviikon 24.3. studio-otteluissa toisensa kohtaava FC Honka, HIFK ja FC Haka. Kausi jatkuu sen jälkeen pääsiäisviikolla tiistaina ja keskiviikkona. Seurat kohtaavat runkosarjassa kertaalleen toisensa, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit, jotka huipentuvat finaaliin toukokuun 18. päivä.

Jaossa on paitsi mestaruus mestarille myös väylä taistelemaan paikasta eFutiksen MM-kisoissa.

eFutisliigan studiolähetyksissä ovat tällä kaudella mukana Ilari "Ilaripro" Hakala ja Arttu Hämäläinen. Pelejä voi katsoa Telia Esports Seriesin Youtube-kanavalta, Telia TV Extra -kanavalta, mtv-palvelusta, sekä C Moresta. Toukokuun finaaliottelua voi seurata myös television vapaasti katsottavalta kanavalta Subilta.

eFutisliigan otteluohjelma ja lisätietoa Telia Esport Seriesin verkkosivuilla.


Lisää uutisia