AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 21.3.2021

​IFK Mariehamnin tuoreet hankinnat odottavat vielä debyyttiään

​IFK Mariehamnin tuoreet hankinnat odottavat vielä debyyttiään

Lukas Syberyjski ei hosu uusien pelaajien peluuttamisen suhteen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn voitti lauantaina Ilveksen, mutta uusia hankintoja kentällä ei vielä tällä kertaa nähty.

Viimeisimmän hankinnan eli kärkimies Kennedy Igboananiken osalta tilanne on sikäli selvä, että hän on ensi viikkoon saakka karanteenissa. Keskikenttämies Mohammed Abubakari oli sen sijaan mukana Tampereella, mutta ei kokoonpanossa.

- Hän ei ole vielä pelikunnossa, mikä ei oikeastaan ole ihme, sillä hän on ollut sivussa jalkapallosta pidemmän aikaa. Olisi ollut meiltä vastuutonta panna hänet heti kentälle, IFK-luotsi Lukas Syberyjski sanoi.

- Sen sijaan uskon, että oli todella hyödyllistä sekä hänelle että meille, että hän oli mukana reissussa. Sen myötä hän pääsi näkemään miten me toimimme ja samalla me saimme tilaisuuden oppia tuntemaan häntä vielä paremmin.

IFK kohtaa ensi lauantaina kotonaan TPS:n ja Igboananiken karanteenikin on silloin jo päättynyt. Syberyjski ei kuitenkaan lupaa, että kaksikkoa nähdään vielä tuolloinkaan kentällä.

- En pysty vastaamaan siihen nyt, meidän pitää katsoa miten asiat viikolla etenevät. Yleensä haluamme tehdä asioita pelaajien kanssa hiukan enemmän ennen kuin heitämme heidät kentälle.

Lisää uutisia