AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 6.1.2021

​TPS-ikoni Mika Ääritalo ehdolla vuoden turkulaiseksi

​TPS-ikoni Mika Ääritalo ehdolla vuoden turkulaiseksi

Ärtsi vauhdissa syksyllä 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauteen 2020 komean uransa päättänyt TPS-ikoni Mika Ääritalo on ehdolla vuoden turkulaiseksi vuonna 2020.

Vuoden turkulainen -äänestykseen on ehdokkaiksi nimetty yhdeksän henkilöä ja lisäksi voi äänestää ns. mustaa hevosta listan ulkopuolelta.

"Ärtsi" on mukana yhtenä nimetyistä ehdokkaista ja ehdokkuutta perustellaan näin:

"Pitkän uran jalkapallokentillä tehnyt TPS-hyökkääjä jätti viheriöt kuluneen kauden päätteeksi. Liki parikymmentä vuotta kestäneellä uralla pelipaita on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ollut mustavalkoinen, ja niin on Mika Ääritalon sydänkin. Aina kun pukee Tepsin paidan päälle, ajattelee pelaavansa myös kannattajille, kiittelee Ääritalo seuran matkassa hyvinä ja huonoina hetkinä pysyneitä faneja. Jalkapallo voi hyvinkin kuulua miehen elämään myös tulevaisuudessa tavalla tai toisella, mutta juuri nyt on huilaushetken aika. Onhan takana yli 300 ottelua Veikkausliigassa ja kymmenittäin maaleja."

Vuoden turkulaisen äänestyksen järjestävät yhteistyössä Turun Sanomien kanssa Radio Auran Aallot, Yle Turku ja Turun kaupunki. Äänestysaikaa on perjantaihin 22. tammikuuta saakka ja voittaja julkistetaan 28. tammikuuta. Voittajan lisäksi myös sijoille 2. ja 3. sijoittuneet palkitaan.

Kaikki ehdokkaat löytyvät alla olevan lähdelinkin kautta ja siellä pääsee myös antamaan oman äänensä.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia