AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 11.12.2020

Tiquinho jatkaa HIFK:ssa

Tiquinho jatkaa HIFK:ssa

Jatkoa HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:ta keväästä 2019 lähtien edustanut brasilialaishyökkääjä Erikson Carlos Batista dos Santos, eli Tiquinho, on solminut uuden jatkosopimuksen seuran kanssa.

HIFK:n verkkosivujen mukaan tuore sopimus on voimassa Veikkausliigakauden 2021 loppuun asti.

Erikson Carlos löi itsensä läpi Veikkausliigan parhaimpien hyökkääjien joukkoon debyyttikaudellaan, jolloin hän pelasi joukkueen kaikissa otteluissa ja teki niissä yhteensä kymmenen maalia. Kaudella 2020 25-vuotias brasilialainen pelasi loukkaantumisen takia vain kahdeksan peliä ja iski kauden ainoan maalinsa elokuisessa vierasottelussa FC Hakaa vastaan.

Kuntoutuminen on edennyt suunnitellusti syksyn aikana ja Erikson Carlos odottaa nyt innolla paluutaan viheriöille HIFK:n paidassa.

– Tuntuu todella hyvältä päästä jatkamaan kohti kolmatta vuottani tässä hienossa seurassa ja kaupungissa. Minulla oli viime kaudella suuret odotukset sekä itseni että joukkueen suhteen, mutta valitettavasti en pystynyt saavuttamaan näitä tavoitteita loukkaantumisen takia. Vastoinkäymiset ovat herättäneet minussa paljon taistelutahtoa, ja haluan tulla takaisin entistä vahvempana, jotta voimme tehdä tulevasta kaudesta parhaimman mitä tässä seurassa on pitkään aikaan nähty. Odotan suuresti sitä hetkeä, kun keväällä taas pääsen pelaamaan meidän upean kotiyleisön edessä, hän sanoo HIFK:n sivuilla.

Lisää uutisia