AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2020

HJK:n Koskela: "Oli varsin erikoinen ottelu"

HJK:n Koskela: "Oli varsin erikoinen ottelu"

HIFK vei Stadin derbyn nimiinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK voitti torstain ainoassa Veikkausliigan ottelussa HJK:n 4-3.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli Stadin derbyn jälkeen varsin mietteliäs.

– Oli varsin erikoinen ottelu, jossa tulos oli pelitapahtumiin nähden erikoinen, toteaa Koskela HJK:n verkkosivuilla.

– Pelimme oli hyvää ensimmäisellä puoliajallakin, mutta maalit muuttavat aina pelin luonnetta. IFK sai kolmesta hyökkäyksestä kolme maalia, jotka tietysti olisimme voineet paremminkin puolustaa, vaikka mukana oli myös sattumaa, ja alun jälkeen emme luoneet niin paljon hyviä tilanteita, Koskela sanoo.

Etenkin pelin loppupuoli jäi Klubi-luotsia harmittamaan.

– Toisella puoliajalla olimme täysin ylivoimaisia ja loimme maalipaikkoja enemmän kuin kahden käden sormet riittää laskemaan. Tasoitusmaalin jälkeen meillä vähän karkasi maltti ja syöttöjen pituudet kasvoivat liikaa. Niistä ja parista vaparista IFK sai painetta pois omasta boksistaan, ja toisesta lopulta sitten voittomaalin, Koskela pohtii.

– Lähtökohdat otteluun olivat hieman erityiset ja kokoonpanon kasaamisessa oli harvinaisen paljon liikkuvia osia, koska niin monen pelaajan osalta oli 90 minuutin pelaaminen oli mahdotonta. Joka tapauksessa, vaikka tulos ei meitä tänään miellytä, niin olen ylpeä pelaajista sekä esityksen että työmoraalin puolesta. Välillä futis on tällaista ja nyt katseet siirretään eteenpäin kohti sunnuntaita, päättää Koskela.

Seuraavaksi HJK kohtaa sunnuntaina Tampereella Ilveksen. Ottelu alkaa Ratinan stadionilla kello 18.30.

Lisää uutisia