AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2020

SJK:n Mäntylä piti avausmaalia ratkaisevana – ”Sen jälkeen meidän peli levisi”

SJK:n Mäntylä piti avausmaalia ratkaisevana – ”Sen jälkeen meidän peli levisi”

Tero Mäntylä pettyi tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK joutui tunnustamaan FC Hongan paremmakseen, kun joukkueet kohtasivat perjantain ainoassa Veikkausliigaottelussa. SJK:n puolustaja Tero Mäntylä ei peitellyt pettymystään ottelun jälkeen.

Honka ratkaisi ottelun toisen puoliajan alun kahdella nopealla maalilla. Sen jälkeen SJK ei kyennyt enää nousemaan taistelemaan voitosta.

– Olen todella pettynyt. Todella todella pettynyt. Tuntuu niin turhalta edes sanoa. Me oltiin 50 minuuttia pelissä hyvin mukana. Painostettiin Honkaa ja eikä saatu minkäänlaista palkintoa. Sitten puolustettiin todella huonosti ja päästettiin Honka ihan ilmaiseksi 0-1 johtoon. Sen jälkeen meidän peli levisi, eikä saatu enää semmoista samanlaista draivia päälle, mitä oli ollut siihen asti. Toinenkin maali oli helppo maali, Mäntylä harmitteli pelin jälkeen.

SJK:n kauden ainoa voitto tuli avauskierroksella, mutta sen jälkeen ei ole täyttä pistepottia tullut.

– Meidän vain pitäisi pitää nolla omassa päässä, mutta samalla pitäisi tehdä maali sinne toiseen päähän. Me tänäänkin luotiin kyllä ihan riittävästi tilanteita. Ja niistä olisi pitänyt päästä rankaisemaan. Mutta ne ei vain uppoa tällä hetkellä ja apina on selässä koko joukkueella, Mäntylä jatkoi.

Mäntylän mukaan joukkueen henkinen tilanne on kuitenkin hyvä.

– Usko oli tänään kuitenkin hyvä. Se tässä harmittaakin eniten, sillä oli niin hyvä fiilis ja täysi usko, että me saadaan tästä tänään kolme pinnaa. Ja sitten hävitään tällaisilla lapsuksilla, sanoi Mäntylä vielä lopuksi.

Lisää uutisia