AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 21.8.2020

Honkavaara jälleen pettyneenä – ”Harmittaa tosi kovasti”

Honkavaara jälleen pettyneenä – ”Harmittaa tosi kovasti”

Tappio harmitti Jani Honkavaaraa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelasi yhdeksännen peräkkäisen voitottoman ottelunsa hävitessään FC Hongalle kotonaan 0-2. SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli tulokseen pettynyt.

Honka ratkaisi ottelun toisen puoliajan kahdella nopealla maalilla.

– Maalit pilasi toisen puoliajan alussa koko pelin. Lepsuja maaleja päästettiin. Se oli se mikä tappoi meidät tänään. Siinä tuli kaksi maalia vielä niin nopeasti, sanoi Honkavaara SJK:n sivujen mukaan.

– Pienistä asioista puhutaan, mutta samalla aika isoista asioista. Hyviä paikkoja luotiin ja pidettiin heidät aika lailla köysissä. Honka joutui muuttamaan aika paljon peliään. Ja hyviä muutoksia he tekivätkin sitten. Harmittaa tosi kovasti, että ei saatu mistään palkintoa. Siinä oli Lepistöllä hyvä laukaus, vielä ennen kuin he tekivät mitä sitten teki, Honkavaara jatkoi.

– Harmittaa kyllä,että me päästettiin ne maalit. Näki meidän pelaajien elekielestäkin siinä, että nyt putosi maski.

– Keskityksiä saatiin tänään aika paljon sisään tänään, mutta ensimmäiset kontaktit niihin puuttuu, eikä me päästä palloon. Se ensinnäkin ja sitten me vähän epäröidään niissä ratkaisuissa mitä me tehdään. Tarvitaan päättäväisyyttä lisää. Keskityksiä oli siis mielestäni riittävä määrä, mutta pitäisi vain tapahtua niistä enemmän, analysoi Honkavaara.

– Kyllä me lopussakin vielä rakennettiin ja rakennettiin, mutta sitten se vähän pysähtyy tuohon kuudelletoista. Mutta päällimmäisenä jää mieleen, että harmittaa tosi kovasti. Ja pikkuisen onnenkantamoisiakin toivoisi pojille. Vähän tuskaista on, päätti Honkavaara.


SJK kohtaa seuraavaksi keskiviikkona HJK:n vieraskentällä.

Lisää uutisia