AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2020

"Kohtuullisesti, mutta ei tarpeeksi hyvin" - TPS hakee edelleen parempaa pelaamista

"Kohtuullisesti, mutta ei tarpeeksi hyvin" - TPS hakee edelleen parempaa pelaamista

"Tintti" piiskaa omiaan vielä parempaan. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS lähti sunnuntaiaamuna kohti Maarianhaminaa ja illan Veikkausliigaottelua IFK Mariehamnia vastaan tähtäimessään oman pelaamisen parantaminen edellisotteluista.

TPS:llä on alla kaksio-2-0-tappiota pääkaupunkiseudun joukkueille, ensin FC Hongalle kotona ja viimeksi maanantaina Helsingissä HIFK:lle. TPS:n esitys oli molemmissa tappio-otteluissa parempi avausjaksolla.

- Olen joihinkin asioihin tyytyväinen HIFK-pelissä. Puolustuksen muoto oli parasta, mitä minun aikanani täällä on ollut. Puolustettiin myös omaa boksia erittäin hyvin. Pidettiin HIFK ensimmäisellä jaksolla täysin ulkona vaarallisista paikoista. Pienen hakemisen jälkeen alettiin voittamaan myös palloja ja kaksinkamppailuita, ja saatiin muutama puolittainen tilannekin aikaan, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson perkasi edellisottelun avausjakson antia.

- Toiselle jaksolle HIFK tuli offensiivisemmin. Ennen 1-0-maalia valuttiin vähän liikaa, ei prässätty kunnolla ja peli oli hakemista. Sen jälkeen taas päästiin peliin ihan hyvin kiinni ja saatiin myös erikoistilanteita.

Johanssonin mukaan hyvistä elementeistä huolimatta pisteisiin kiinni pääseminen vaatii vielä pykälän tai pari enemmän.

- Pelattiin kohtuullisesti, mutta ei tarpeeksi hyvin. Olisi pitänyt vaan ottaa isompia pelillisiä riskejä, TPS-luotsi myönsi.


IFK Mariehamn - TPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 16.8. kello 18.30.

Lisää uutisia