AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 15.8.2020

"Reservijoukkue on erittäin tärkeä" - Johansson kävi Eurassa ennen Maarianhaminan reissua

"Reservijoukkue on erittäin tärkeä" - Johansson kävi Eurassa ennen Maarianhaminan reissua

Tintti korostaa reservijoukkueen merkitystä osana seuraa. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:lla on edessä sunnuntaina Veikkausliigakierroksen päättävä ottelu IFK Mariehamnin vieraana, mutta päävalmentaja Jonatan Johanssonilla riittää kiireitä sen lisäksi muutenkin.

TPS lähtee kohti Ahvenanmaata sunnuntaiaamuna, mutta Johansson lähti vielä lauantai-iltapäivällä ajamaan kohti Euraa, jossa oli seuran reservijoukkueen ottelu. TPS-luotsi painottaa, että myös reservijoukkue pelaa seuran väreissä ja sitoutumisen pitää olla myös sillä tasolla.

- Minulla ei ole ollut ennen tätä päivää vielä kunnolla aikaa syventyä joukkueeseen, mutta reservijoukkue on erittäin tärkeä koko seuralle ja halusin nähdä sen nyt pelaavan. Varsinkin seuran pitkän tähtäimen suunnitelmissa reservijoukkueella on iso rooli, Johansson vahvistaa.

TPS:n reservijoukkue nappasi Johanssonin silmien edessä Eurassa kauden ensimmäisen voittonsa Kolmosessa kaatamalla EuPa:n 3-0.

TPS:n toinen tämän viikon hankinta, puolustaja Juri Kinnunen, pelasi Eurassa lähes 70 minuuttia. Peliaikaa saivat myös Miikka Mujunen, Joakim Latonen ja Jesper Karlsson.

- Myös reservijoukkueen pelaajien pitää edustaa seuraa oikealla tavalla ja siellä pitää olla oikeanlainen draivi päällä. Kinnunen on ollut tämän viikon harjoituksissa hyvä ja energinen, mutta hän tarvitsi heti lisää pelituntumaa, Johansson perusteli.

Lisää uutisia