AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2020

Hyökkäyspeli ollut RoPS:n kompastuskivi – ”Meillä on ongelmia viimeisellä kolmanneksella”

Hyökkäyspeli ollut RoPS:n kompastuskivi – ”Meillä on ongelmia viimeisellä kolmanneksella”

Obed Malolo kaipaa tarkkuutta viimeisiin ratkaisuihin. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS jahtaa avausvoittoaan isännöidessään perjantaina FC Hakaa. Rovaniemeläisten Obed Malolon mukaan joukkueen pelin loksahtaminen kohdilleen on pienistä asioista kiinni.

RoPS taipui kauden avauksessaan Interille, jonka jälkeen se hävisi tiukkojen vaiheiden jälkeen HIFK:lle. Malolo ei ole vielä tilanteesta huolissaan, vaikka kauden avausvoitto uupuukin.

- Kausi on vielä niin alkuvaiheessa. Totta kai kaikki haluavat voittaa, mutta emme ota siitä stressiä. Pelillisesti olemme pelanneet ihan hyvin, mutta viimeiset ratkaisut hyökkäyksessä pitää saada paremmiksi, miettii Malolo.

Malolon mukaan juuri hyökkäyspäässä on tällä hetkellä joukkueen suurimmat kipupisteet.

- Meillä on ongelmia viimeisellä kolmanneksella. Pääsemme rakentamaan hyvin ja avaamaan peliä, mutta viimeiset ratkaisut jäävät liian usein vajaiksi. Sitten, kun saamme ne kohdilleen, niin alamme mättämään maaleja.

Perjantaina RoPS saa vieraakseen sarjanousija FC Hakan, joka niin ikään jahtaa kauden avausvoittoaan. Malolo odottaa kovaa peliä.

- Haka on osoittanut talven peleissä kuuluvansa liigaan ja he ovat kova vastustaja. Ei tule helppo peli, mutta meillä on kova luotto omaan jengiimme.


RoPS-FC Haka Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 17.7. kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia