AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2020

​HIFK – FC Lahti vapaasti katsottavalta JIMiltä lauantaina – studio alkaa jo kello 16.15

​HIFK – FC Lahti vapaasti katsottavalta JIMiltä lauantaina – studio alkaa jo kello 16.15

FC Lahti hakee kauden avausvoittoaan lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan viikonlopun kierroksen päättävää ottelua HIFK – FC Lahti voi lauantaina seurata Ruutu-palvelun ohella myös vapaasti katsottavalta JIM-kanavalta.

Kello 17.00 Bolt Arenalla pelattava ottelu on samalla Ruudun ja JIMin studio-ottelu ja lähetys alkaa studio-osuudella jo kello 16.15. Studiota isännöi Tero Karhu ja asiantuntijoina ovat Marko Rajamäki ja Pekka Lagerblom.

Rajamäki odottaa mielenkiintoista kamppailua lauantai-iltapäivälle – molemmilla on näytettävää.

- Lahtihan pelasi hyvän talven, mutta nyt on kone vähän yskähdellyt. Ei ole ollut ihan sellaista iloisuutta ja maalipaikkojen luontia. Toivottavasti nyt ei ala kenkä puristamaan, sillä pelissä on kuitenkin hyviä elementtejä, Rajamäki arvioi vierailijaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- HIFK:n pitkä valmistautuminen näkyi, he eivät kerta kaikkiaan olleet valmiita 1.7. Mitään ei näkynyt viime kauden HIFK:sta ensimmäisen 15 minuutin aikana KuPS-ottelussa, mutta en usko, että se enää koskaan toistuu.

Asetelmat ovat sellaiset, että lauantaina Bolt Arenalla tuskin lähdetään kovin paljon peruuttelemaan.

- Uskon että nähdään työteliäs ja positiivisella tavalla aggressiivinen HIFK lauantaina. Tulee varmaan mielenkiintoinen ottelu, koska Lahtikaan ei ole ensimmäisenä ottamassa jalkaa pois välistä.


HIFK - FC Lahti Bolt Arenalla lauantaina 18.7. kello 17.00.

Lisää uutisia