AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2020

Hongan Aalto ennustaa hankalaa Haka-ottelua – ”Hyvin vaikean oloinen vastustaja”

Hongan Aalto ennustaa hankalaa Haka-ottelua – ”Hyvin vaikean oloinen vastustaja”

Henri Aalto odottaa vaikeaa kauden avausta.

FC Honka aloittaa kautensa keskiviikkona matkaamalla Valkeakoskelle sarjanousija FC Hakan vieraaksi. Espoolaisten Henri Aalto ei aliarvioi sarjanousijaa.

Haka voitti Ykkösen viime kaudella ylivoimaisesti ja osoitti potentiaaliaan myös Suomen Cupissa selvittäen tiensä aina välieriin saakka, kunnes kaatui HJK:lle 2-3. Teemu Tainion valmentaman joukkueen avainpelaajiin kuuluvat mm. Ykkösen viime kauden maalikuningas Salomon Ojala, Huuhkajissakin esiintynyt Eero Markkanen,sekä keskikentän Medo.

Hongan Henri Aalto tiedostaa, ettei odotettavissa ole helppoa ottelua.

– Haka on hyvin organisoitu ja kompakti ryhmä, ja heillä on selvä idea siitä, mitä he tekevät. Hyvin vaikean oloinen vastustaja. He ovat pitkästä aikaa jälleen pääsarjassa ja heillä on hyvä kausi alla. Vastaan tulee varmasti aggressiivinen, itsevarma ja loppuun asti taisteleva joukkue. Meidän pitää pystyä osoittamaan, että olemme kuitenkin jonkin verran parempia, ja ottaa kolme pistettä, Aalto toteaa Hongan sivuilla.


FC Haka ja FC Honka kohtaavat Tehtaan kentällä keskiviikkona 1.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia