AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2020

Nousija-Hakan vahvuus: "Puhallamme kaikki yhteen hiileen"

Nousija-Hakan vahvuus: "Puhallamme kaikki yhteen hiileen"

Medo on Hakan kokenein pelaaja. (Kuva: FC Haka)

Nousijajoukkue FC Haka sai alkukeväästä kovan vahvistuksen, kun kokenut Mohamed "Medo" Kamara allekirjoitti sopimuksen valkeakoskelaisten kanssa.

Medo tuo Hakan keskikentän keskustaan oivan lisän Jacob Bushuen, Anton Popovitchin ja Tino Purmeen lisäksi. Kilpailu pelipaikoista on kova, mutta hyvähenkinen.

– Kokoonpanomme ei ole kovin leveä, mutta useimmat pelaajat pystyvät pelaamaan monilla pelipaikoilla ja se on tärkeää. Kausi pelataan tiiviissä tahdissa ja kaikkia tarvitaan. Olemme tässä yhdessä ja puhallamme kaikki yhteen hiileen, Medo kertoo Hakan verkkosivuilla.

Medo on vieraillut Tehtaan kentällä usein vierasjoukkueen pelaajana eivätkä muistot ole pelkästään positiivisia.

– Hakaa vastaan oli aina vaikea pelata vieraissa. Valeri Popovitch ja muut tekivät pelin vaikeaksi eikä voittoja ollut helppo saada. Muistan varsinkin KuPS:ssa pelatessani, että tuli juostua pallon perässä aika paljon.

Veikkausliiga pyörähtää käyntiin 1.7. ja sitä ennen päästään mittelemään tosipelejä jo Suomen Cupissa. Medo odottaa jo malttamattomana tosipelien alkua.

– Toivottavasti pandemia saadaan mahdollisimman pian selätettyä, että katsojat pääsisivät peleihin kannustamaan.

Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia