AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2020

Medo siirrostaan Hakaan: "Minulla oli muitakin vaihtoehtoja"

Medo siirrostaan Hakaan: "Minulla oli muitakin vaihtoehtoja"

Medo siirtyi Hakaan maaliskuussa. (Kuva: FC Haka)

FC Hakan tämän kauden joukkue sai viimeisen palasensa vain pari viikkoa ennen kuin kausi keskeytyi, kun kokenut Mohamed "Medo" Kamara teki sopimuksen koskilaisjoukkueen kanssa.

Moni jalkapalloseuraaja hieraisi silmiään, kun Haka tiedotti tehneensä Medon kanssa sopimuksen täksi kaudeksi. Yksi syy Medon tuloon Valkeakoskelle oli päävalmentaja Teemu Tainio.

– Minulla oli muitakin vaihtoehtoja sekä Suomessa että ulkomailla, mutta halusin pelata Suomessa, kun perheeni on täällä. Katselin vähän vaihtoehtoja ja Haka oli minulle hyvä joukkue. Se pelaa sellaista peliä mistä pidän ja päävalmentajalla oli iso vaikutus valintaani. Hän oli idolini, kun olin nuori pelaaja ja seurasin hänen uraansa tarkasti. Hän pelasi myös samaa paikkaa kuin minäkin, joten uskon oppivani häneltä vielä paljon, Medo kertoo Hakan verkkosivuilla.

– "Oka" [toimitusjohtaja Olli Huttunen] on myös hieno mies. Hän on auttanut minua paljon ja ollut eräänlainen isähahmo minulle. Hän ja toimiston väki ovat auttaneet minua kaikissa asioissa ja tehneet oloni viihtyisäksi täällä. Valmentajat ovat tehneet sopeutumisen helpoksi ja pelaajat ovat kuin veljiä keskenään. Kaikki on mennyt tosi hyvin, Medo kiittelee.

Medo on Hakan selvästi kokenein pelaaja millä mittarilla tahansa mitattuna. Hän haluaa auttaa omalla kokemuksellaan myös Hakan nuoria pelaajia.

– Olen nuoresta saakka halunnut ottaa vastuuta sekä auttaa ja se on minulle luontaista. Yritän auttaa nuoria pelaajiamme mahdollisimman paljon.

Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia