AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2020

Hannola kenties palaa, Katzin tilanne auki, Rahimi sivussa – RoPS:n pelaajatilanne elää

Hannola kenties palaa, Katzin tilanne auki, Rahimi sivussa – RoPS:n pelaajatilanne elää

Kalle Katzin paluu Rovaniemelle on vielä avoinna. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kertoi Suplan Veikkausliiga-podcastissa joukkueen hakevan vielä kahta kokenutta pelaajaa vahvistukseksi, mutta tilanne pelaajistossa elää muutenkin.

RoPS:n pienryhmäharjoittelussa on toukokuussa ollut mukana FC MIdtjyllandissa Tanskassa pelaava RoPS:n oma kasvatti Pyry Hannola. Tauriainen ei pistäisi pahakseen, mikäli Hannolasta saataisiin vahvistus liigapeleihin.

– Ilman muuta Pyry halutaan meille, jos se vain on mahdollista. Pyry ei pääse nyt Tanskaan ja olemme tarjonneet hänelle harjoitusympäristön, ettei pojan tarvitse treenata koko ajan yksin, Tauriainen kertoo Lapin Kansalle.

Ikävämpiäkin uutisia on. RoPS:n sopimuspelaajista joukkueen viime kauden paras maalintekijä Youness Rahimi on käynyt pari viikkoa sitten leikkauspöydällä. Rahimi on pelikunnossa jossain vaiheessa elokuuta. Maaliskuussa tiedotettu Kalle Katzin uusi lainasopimus HJK:sta ei puolestaan välttämättä toteudu.

– Korona on sekoittanut kaikkien tilanteen ja Katzin tilannetta vielä selvitetään. Hän on kuitenkin itse halukas tulemaan tänne. Suuremmalla todennäköisyydellä hän pääsee pelaamaan meillä kuin HJK:ssa, Tauriainen sanoo.

Maaliskuussa RoPS:n kanssa sopimuksen tehnyt georgialainen Zurab Tsiskaridze palasi Rovaniemelle keskiviikkona. Koronatilanteen eskaloiduttua RoPS antoi perheenlisäystä saaneelle topparille luvan lähteä perheensä luo Ruotsiin.

– Ruotsissa hän on treenannut joukkueharjoituksissa, mutta täällä hän joutuu ensiksi kahden viikon karanteeniin.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia