FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 21.5.2020

RoPS hakee vielä kokeneita vahvistuksia – "Koko joukkuetta ei voi rakentaa nuorten varaan"

RoPS hakee vielä kokeneita vahvistuksia – "Koko joukkuetta ei voi rakentaa nuorten varaan"

"Vesse" tietää kokemuksen merkityksen. (Kuva: RoPS)

RoPS:n joukkue valmistautuu reilun kuukauden päästä alkavaan Veikkausliigakauteen ja samalla haussa on vielä vahvistuksia riveihin.

RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriaisen mukaan listalla on kaksi täsmähankintaa.

- Hyökkääjä ja toppari on vielä tulossa. Kysymysmerkkinä ovat siirtoikkunat ja se, miten ne ovat auki. Pelaajia tarjotaan todella paljon ja ulkomailta on haettu hyökkääjää. Neuvottelut hyökkääjän osalta ovat myös käynnissä, Tauriainen kertoo.

RoPS on etenkin viime vuodet tunnettu väylänä läpilyöntiin nuorille pelaajille ja tässä ei sinänsä ole muutosta tapahtunut.

- Nuorten kanssa olemme tehneet hyvää työtä. Omista on edelleen pakko saada parempia yksilöitä. Pitää haravoida koko maa, jotta saisimme hyviä ja motivoituneita nuoria pelaajia seuraan, Tauriainen linjaa.

Samalla Tauriainen kuitenkin tähdentää, että joukkueen ikärakenteen tulee olla tarpeeksi monipuolinen.

- Emme voi rakentaa koko joukkuetta nuorten pelaajien varaan. Tarvitaan kokemusta, rutiinia ja turvaa, jotta nuoret pystyvät kehittymään. Tarvitsemme siis lisää myös kokeneita pelaajaa.

- Nuori joukkue voi yksittäisiä pelejä voittaa, mutta sarjan pelaaminen on ihan eri asia. Taso voi vaihdella liikaa.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia