FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 22.5.2020

"Vahvat vahvoja myös kaudella 2020" – RoPS-luotsi Tauriainen ei usko isoihin muutoksiin voimasuhteissa

"Vahvat vahvoja myös kaudella 2020" – RoPS-luotsi Tauriainen ei usko isoihin muutoksiin voimasuhteissa

RoPS:lla on omat vahvuutensa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauteen 2020 valmistautuminen on ollut poikkeuksellista, mutta suuria mullistuksia joukkueitten kesken ei ole RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriaisen mukana nähtävissä.

Muutoksia joukkueisiin on toki tullut sitten kauden 2019, mutta Tauriainen näkee kokonaistilanteen pysyneen suhteellisen vakaana.

- Minulla on sellainen tuntuma, että vahvat tulevat olemaan vahvoja Veikkausliigassa. Joukkueet ovat pysyneet aika hyvin kasassa, "Vesse" sanoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- En tarkoita sitä, etteikö tässä olisi kaikki mahdollisuus voittaa, ei tule HJK:llakaan olemaan helppoa tulla hakemaan pisteitä täältä Keskuskentältä.

RoPS:lla on Tauriaisen mukaan omat vahvuutensa tai ainakin selkeä tavoite mitä kentällä lähteä toteuttamaan.

- Haluamme hallita palloa, mutta haluamme myös mennä linjan taakse. Meillä on sellaisia pelaajia, että pystymme tätä myös toteuttamaan. Halutaan mennä eteenpäin, mutta tietyn kontrollin kautta.

- Meidän täytyy puolustaa todella hyvin, että voimme voittaa pelejä


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia