AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2020

"Olen täysin sitoutunut HIFK:hon" - Sakari Mattila odottaa jo pelaamaan pääsyä

"Olen täysin sitoutunut HIFK:hon" - Sakari Mattila odottaa jo pelaamaan pääsyä

HIFK sai täksi kaudeksi riveihinsä tukun kokemusta kertaheitolla, kun Huuhkajia myöten kokemusta kerännyt Sakari Mattila liittyi joukkueen riveihin.

Sopimuksen myötä Mattilla pelaa Veikkausliigaa nyt ensi kertaa sitten vuoden 2013. Alku sujui mukavasti, mutta sitten koronatilanne sotki asiaa. IS Urheilun haastattelussa "Sakke" kertoo kuitenkin saaneensa viimein 15 vuotta sitten alkaneen lukion suoritettua loppuun.

Nyt tähtäin on puhtaasti kuitenkin taas kentillä ja nälkää riittää etenkin alkuvuodesta saatujen herkkupalojen myötä.

– Harjoitukset on nyt vasta viikko sitten aloitettu kahdeksan hengen ryhmissä. Odotan jo hirveästi, että pääsisi pelaamaan. Nyt on taas ihan uusi into jalkapalloon, kun tulin takaisin Suomeen, Mattila kertoo.

– Sain jo vähän maistiaisia, kun Talissa oli yksi derbymatsi HJK:ta vastaan. Meidän fanit on huikea porukka, ja niiden edessä olisi huikeaa päästä pelaamaan mahdollisimman nopeasti. Toivotaan, että se onnistuisi.

Paluu ulkomaan kentille ei Mattilan mukaan lähtökohtaisesti ole enää kiikarissa.

– En sano koskaan ei, mutta kun perheen kanssa mietimme vaihtoehtoja, niin todennäköisesti olemme täällä pidemmän aikaa. Se oli ajatus nyt kun palasimme.

– Kolmen vuoden sopimus HIFK:n kanssa kattaa aika monta jäljellä olevista pelivuosista ja olen täysin sitoutunut IFK:hon, Mattila sanoo.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lähde: IS Urheilu
Lisää uutisia