AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2020

​HJK:n nuori talentti tekee töitä Suomen huippujen kanssa: "En voi valittaa"

​HJK:n nuori talentti tekee töitä Suomen huippujen kanssa: "En voi valittaa"

Rasmus Schüller ja Mika Väyrynen ahersivat HJK:n paidassa kaudella 2012. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n edustusjoukkueessa läpimurtoon tähtäävä nuori pelimies Matti Peltola nauttii hyvästä valmennuksesta ja huippupelaajien kanssa harjoittelusta.

HJK:ssa on harjoiteltu pienryhmissä. Peltolan ryhmässä treenaavat hänen lisäkseen Rasmus Schüller, Santeri Väänänen ja Bubacar Djaló.

- Toiminta on tuntunut todella hyvältä ja motivoivalta. Harjoituksissa on välillä menty fyysisesti todella kovaa, on kehitetty hyvällä rytmityksellä niin nopeus- kuin kestävyysominaisuuksiakin. Itselleni on tietenkin ollut mahtavaa päästä harjoittelemaan A-maajoukkuerinkiin kuuluvan Raden kanssa. Olen saanut oppia varsinkin jatkuvasta havainnoinnista ja nopeasta päätöksenteosta. Kun tähän vielä lisää, että harjoituksiamme vetää entinen pelipaikkani huippupelaaja Mika Väyrynen, en voi valittaa, Peltola myhäilee HJK:n verkkosivujen haastattelussa.

Joukkueharjoitusten ollessa talvella tauolla, 17-vuotias nuorukainen on pyrkinyt käyttämään ajan tehokkaasti kehittääkseen tiettyjä ominaisuuksiaan.

- Me saimme erinomaiset ohjeet omaehtoiseen harjoitteluun. Itse panostin erityisesti nopeutta kehittäviin harjoitteisiin. Aluksi hyödynsin Bolt Areenan punttisalia, mutta sen mentyä kiinni olen joutunut soveltamaan hiukan. Oma mielialani on tilanteen huomioon ottaen ollut hyvä. Kukaan ei tietenkään toivo mitään tällaista, mutta olen itse päättänyt käyttää ajan mahdollisuutena kehittää itseäni tehokkaasti, Peltola toteaa.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.


Lisää uutisia