AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2020

​Ilveksen nuori maalitykki panostaa: "Nopeutta, räjähtävyyttä ja viimeistelyä"

​Ilveksen nuori maalitykki panostaa: "Nopeutta, räjähtävyyttä ja viimeistelyä"

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen Naatan Skyttä toipui pohkeessa havaitusta veritulpasta ja on kuntoon päästyään treenannut vimmatusti hyökkäävälle pelaajalle tärkeitä taitoja.

17-vuotias Skyttä teki Veikkausliigadebyyttinsä jo kaudella 2018, mutta viime kaudella hän pelasi jo 11 ottelua ja ampui kaksi maalia.

- Siinä talvella oli hyvä preseason. Pelit alkoi keväällä ja pelasin kakkosen mukana kevään ja alkukesän. Loppukesästä pääsin sitten Veikkausliigaan pelaamaan ja pelasin siellä loppukauden. Kausi oli nousujohteinen ja kehitystä tapahtui paljon, Skyttä kertoo Suplan Veikkausliiga podcastissa.

Ilves pelasi eritoten vahvan alkukauden ja johti pitkään Veikkausliigaa, mutta hyytyi hieman lopussa ja jäi ulos mitaleilta.

- Ei oltu tarpeeksi hyviä ja tasaisia. Oli tasaisia kolikonheittopelejä syksyllä, jotka kääntyi vastustajalle, niin käy joskus, Skyttä toteaa.

Kauteen 2020 Skyttä tähyää kovin tavoittein.

- Joukkueensa jos mitalit tulisi, pelattaisiin mahdollisimman hyvin ja mentäisiin Suomen Cupissa pitkälle. Omalta osalta toiveena päästä pelaamaan säännöllisesti Veikkausliigapelejä.

Skyttä on tehnyt paljon töitä päästyään harjoituskuntoon, että pystyisi saavuttamaan asetetut tavoitteet kaudella 2020.

- Nopeutta ja räjähtävyyttä, sitä voi kehittää, samoin viimeistelyä. Niihin olen panostanut nyt kun olen saanut harjoitella terveenä, Skyttä päättää.

Lisää uutisia