AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2020

​HJK-toppari Ivan Ostojic Ylelle: "Kannustamme ja rohkaisemme toisiamme"

​HJK-toppari Ivan Ostojic Ylelle: "Kannustamme ja rohkaisemme toisiamme"

HJK:n riveihin tammikuussa siirtynyt serbitoppari Ivan Ostojic odottaa joukkuekavereidensa kanssa taas tositoimiin pääsyä.

Tammikuun lopulla Helsinkiin vaimonsa kanssa muuttanut Ostojic kehuu HJK:ta organisaationa ja Helsinkiä kaupunkina. Asiat muuttuivat kuitenkin nopeassa tahdissa kuukausi sitten.

– Kukaan ei osannut odottaa tällaista. Valmistauduimme kauden alkuun ja sitten virus iski. Se muutti kaikki suunnitelmat. Siihen on kuitenkin totuttava, Ostojic sanoo Yle Urheilulle.

Kuntoaan Ostojic pyrkii pitämään päivittäisillä lenkeillä ja yhdessä vaimonsa kanssa kotona harjoittelemalla.

– Vaikeinta tässä kaikessa on olla ilman jalkapalloa. Kaipaan myös ihmiskontakteja, kahvilla käymistä ja vitsailua kavereiden kanssa.

Kontakteja toki ylläpidetään, mutta HJK:n joukkueen sisällä toistaiseksi vain etäyhteyksien kautta. Tämäkin on kuitenkin Ostojicin mukaan iso asia.

– On tärkeää olla yhteyksissä ja että huolehdimme toisistamme, ettei tule yksinäinen olo. Etenkin nuorten pelaajien kannalta. Kannustamme ja rohkaisemme toisiamme. Puhumme paljon, että kohta taas nähdään ja päästään jatkamaan siitä mihin jäimme.

Lähde: Yle Urheilu
Lisää uutisia