AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 19.10.2019

Ilveksen Baba Mensah: "Haluamme ja tarvitsemme voiton"

Ilveksen Baba Mensah: "Haluamme ja tarvitsemme voiton"

Baba Mensah puhuu ennemmin joukkueesta kuin itsestään. (Kuva: Juha Tamminen)

Vuonna 2017 Ilveksen riveihin liittynyt toppari Baba Mensah on ollut tärkeä palanen joukkueen alakerrassa tälläkin kaudella.

Mitään pelkäämättömän 25-vuotiaan Mensahin vahvat otteet ovat keränneet paljon kiitosta, esimerkiksi MTV Urheilu valitsi hänet Veikkausliigan arvokkaimmaksi puolustajaksi.

- Kiitos vain kannustuksesta, mutta en mielelläni puhu yksilösuorituksistani. Olen pieni osa joukkuetta, joka toimii parhaiten kokonaisuutena. Yritän vain olla mahdollisimman valmis jokaisessa pelissä ja tilanteessa, Mensah pyörittelee.

- Kun vertaan tätä kautta edellisiin, niin olemme kehittyneet entisestään. Asetimme kauden alussa kovat tavoitteet ilman pelkoa. Olemme jättäneet selvän merkin osaamisestamme. Eurocup-paikka on jo, mutta mitali on vielä viimeisestä ottelusta kiinni.

Veikkausliigakauden päätöskierroksella Ilves saa vastaansa HJK:n. Tamperelaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukon neljäntenä tasapisteissä pronssissa roikkuvan FC Hongan kanssa. Maaliero on niukasti espoolaisten eduksi.

- Luvassa on todella tärkeä ottelu. Emme mene muuten vain pelailemaan, vaan haluamme ja tarvitsemme voiton. Kauden viimeisessä pelissä annetaan kaikki kentälle, Mensah lupaa.


Ilves-HJK lauantaina 19.10. klo 15.00 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia