AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2019

"Avausjakso vetelää löntystelyä" - Wiss tyytyväinen tasonnostoon tauon jälkeen

"Avausjakso vetelää löntystelyä" - Wiss tyytyväinen tasonnostoon tauon jälkeen

Ilves pääsi lopulta juhlimaan voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves otti tiistaina 3-1-kotivoiton HIFK:sta ja ampaisi samalla sarjakärkeen. Se johtaa FC Interiä yhdellä pisteellä ennen Veikkausliigan runkosarjan päätöskierrosta.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss ei silitellyt pelaajiensa päitä ensimmäisen puoliajan jälkeen. Tyhjän tilan nopea täyttäminen jäi vaiheeseen.

– Olen totta kai tyytyväinen voittoon. Ketsuppipullo aukesi toisella jaksolla. Ensimmäinen jakso olikin ihan vetelää löntystelyä. En ollut kovin tyytyväinen valmentaja kopissa tauolla, eivätkä varmasti pelaajatkaan sen puheen jälkeen, Wiss kertaa puoliaikojen eroa.

– Teimme monta vaihtoa avaukseen viime pelistä. Luulin sen tuovan vauhtia meille, mutta ei. Prässipeliin ei lähdetty juoksemaan riittävän oma-aloitteisesti ja terävästi. Tyhjiä tiloja olisi ollut vaikka kuinka paljon hyödynnettäväksi.

Kolmen pisteen myötä Ilves johtaa nyt Veikkausliiga. Runkosarjan päätösottelussa vastaan asettuu sarjakakkonen, joten jännistys tiivistyy.

– Toisella jaksolla vaihtopelaajien esitys oli hyvä. Tärkeä voitto. Nyt vain nopean palautumisen kautta kohti seuraavaa, Wiss viittaa ensi lauantain kotipeliin FC Interiä vastaan.


Ilves-FC Inter Tammelan stadionilla lauantaina 31.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia