AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2019

Seinäjoella maalittomat lukemat (SJK-RoPS 0-0)

Seinäjoella maalittomat lukemat (SJK-RoPS 0-0)

SJK tasasi pisteet maanantaina kotonaan RoPS:aa vastaan.

SJK ja RoPS väänsivät maanantaina Seinäjoella maalittoman tasapelin.

SJK aloitti ottelun pirteästi ja hallitsi peliä selvästi. SJK loi ensimmäisen maalipaikan viidennellä minuutilla. Jeremiah Streng ei kuitenkaan saanut jatkettua palloa RoPS-puolustajan ohi maaliin. SJK:n peli näytti ensimmäisellä puoliajalla aiempaa nopeammalta, ja keskustaa käytettiin hyökkäyksissä enemmän. Zakaria Beglarishvili teki jatkuvasti itsensä pelattavaksi ja antoi nopeita syöttöjä.

SJK:n kovan alkurynnistyksen jälkeen peli tasoittui ja vierasjoukkue pääsi paremmin peliin mukaan. Puolen tunnin paikkeilla SJK:lla oli pari hyvää hyökkäystä. Ensin Mehmet Hetemaj antoi erinomaisen pallon boksiin Jesse Sarajärvelle, joka jatkoi vielä Jeremiah Strengiä kohti, mutta Streng ei palloa tavoittanut. Hetkeä myöhemmin Moshtagh Yaghoubi ja Zakaria Beglarishvili pelasivat pallon laitaan Denys Oliinykilla, jolla oli tilaa leikata keskelle. Ukrainalaistaituri sai jalkansa vapaaksi, mutta tällä kerralla veto jäi piippuun.

RoPS:n ensimmäisen puoliajan paras paikka oli 40. minuutilla. Taye Taiwo laukoi kovan vapaapotkun, jonka Mihkel Aksalu torjui eteensä. Atte Sihvonen pääsi vielä laukomaan jatkotilanteesta, mutta Aksalu torjui toistamiseen.

RoPS oli terävämpi toisen puoliajan alkuminuuteilla. Entinen SJK-pelaaja Youness Rahimi pääsi laukomaan muutaman kerran ottelussa vaarallisesta paikasta. 50. minuutilla Aksalu torjui Rahimin kudin, ja Matias Tammiselle tuli vielä maalipaikka jatkopallosta, mutta tilanne pysyi maalittomana.

Sen jälkeen SJK siirtyi ottelussa kuskin paikalle ja paikkoja tuli. Denys Oliinyk pääsi laukomaan keskeltä hyvästä paikasta, mutta uhrautuvasti pelannut RoPS-puolustus blokkasi. Kertaalleen Oliinyk purjehti päätyrajaa pitkin kohti maalia, mutta lopulta tila kävi liian ahtaaksi.

Lähimpänä maalintekoa oli Moshtagh Yaghoubi, jonka upea laukaus kolahti viime ottelun tapaan ylärimaan. Ottelun paras maalipaikka muodostui 63. minuutilla, kun Denys Oliinyk, Moshtagh Yaghoubi, Obed Malolo ja Mehmet Hetemaj syöttelivät keskisektorilla, ja lopulta Oliinyk pääsi pallon kanssa boksiin. Youness Rahimi kaatoi Oliinykin, ja seurauksena oli rangaistuspotku. Oliinyk asettui itse pallon taakse, mutta RoPSin maalivahti Antonio Reguero juhlisti 100 Veikkausliiga-ottelun rajapyykkiä torjumalla rangaistuspotkun.

SJK:n erinomainen vaihe loppui siihen ja RoPS pääsi taas peliin mukaan. Viimeisen puolen tunnin aikana ei maalipaikoilla juhlittu. Molemmilla joukkueilla oli muutamia erikoistilanteita, mutta voittomaali ei ollut kummassakaan päässä enää erityisen lähellä.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 25.8. klo 18.30 ja RoPS-FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia