AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2019

KuPS:n Honkavaara: "Me pelasimme järkevästi ja fiksusti"

KuPS:n Honkavaara: "Me pelasimme järkevästi ja fiksusti"

Jani Honkavaara sai nauttia kolmesta pisteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS hankki jo toisen peräkkäisen voiton kovatasoisesta kärkijoukkueesta, kun Ilves kaatui perjantaina Tampereella 2-0.

KuPS puristi FC Interin viikko takaperin aseettomaksi ja sama onnistui nyt Tampereellakin.

- Hyvä voitto ja erittäin hyvä esitys erityisesti puolustussuuntaan. Ilves tuli odotetunlaisesti aika suoraviivaisesti ja pelasi paljon pitkää palloa, jotka me puolustimme hyvin. Toisella puoliajalla me saimme hyvän onnistumisen ja 0-1 muutti peliä. Mallikas hyökkäys toi toisen maalin ja sen jälkeen piti vaan puolustaa. Me pelasimme järkevästi ja fiksusti, päävalmentaja Jani Honkavaara kiittelee seuransa verkkosivuilla.

- Peruspelissä IIves ei hirveästi luonut tilanteita, he panostivat erikoistilanteisiin joista yksi osui tolppaan. Se oli heidän vaarallisin tilanteensa. Puolustuslinja pelasi hyvin. Hyvin kontrolloitu peli ja tasapainoinen esitys, valmentaja iloitsee.

Maalivahti Otso Virtanen pelasi hienon nollapelin tärkeässä kärkiottelussa.

- Otso teki tärkeitä torjuntoja niin ensimmäisellä puoliajalla kuin toisellakin. Muutama hieno gamesaveri jälleen oli. Topparipari oli jälleen rautaa. Tästä meidän pitää jatkaa ensi viikolla, Honkavaara toteaa.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 24.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia