AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 11.8.2019

Voskonian ei vielä sunnuntaina VPS:n mukana - "Näkee että hän on hyvä maalivahti"

Voskonian ei vielä sunnuntaina VPS:n mukana - "Näkee että hän on hyvä maalivahti"

VPS vahvisti maalivahtiosastoaan tällä viikolla. Ukrainalainen Valeri Voskonian liittyi joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella torstaina.

25-vuotias maalivahti on tehnyt päävalmentaja Christian Sundiin jo vaikutuksen, mutta miehen Veikkausliigadebyytti saa vielä odottaa. Voskonianin on tarkoitus vartioida lauantaina Akatemian maalia.

- En ole mikään maalivahtiekspertti, mutta minunkin silmilläni näkee, että hän on hyvä maalivahti. Valeri on isokoinen ja haluaa oikeasti olla täällä Vepsussa.

- Etsimme pelaajia, jotka pystyvät tuomaan lisäarvoa tähän joukkueeseen. "Vallu" on sellainen tyyppi, joita haluamme tänne. Kun tulet uuteen paikkaan, haluat päästä heti mukaan ja saada pelituntumaa.

Sunnuntaina Voskonian ei kuitenkaan vielä Veikkausliigadebyyttiään tee.

- Valerille on hyvä paikka pelata heti lauantaina Akatemian pelissä. Mika Kaarre tulee sitten Rovaniemelle kanssamme, Sund kertoo maalivahtitilanteesta.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 11.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa. Ottelu on lisäksi osana vapaasti katsottavaa Futiskierros-lähetystä Jimillä.

Lisää uutisia