AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 10.8.2019

"Jotain muutakin kuin jalkapalloa" - VPS on hakenut vielä lisää yhtenäisyyttä

"Jotain muutakin kuin jalkapalloa" - VPS on hakenut vielä lisää yhtenäisyyttä

"Chrisu" on tuonut Vepsun viikkoon muutakin kuin jalkapalloa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS jatkaa taisteluaan Veikkausliigan sarjapaikasta sunnuntaina Rovaniemellä.

Kotijoukkue RoPS on sarjassa kymmentenä ja seitsemän pistettä edellä Vepsua. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä, joten luvassa on varmasti äärimmäisen tiukka kamppailu.

VPS:n viikkoon on mahtunut hyviä harjoituksia sekä joukkuehengen luontia. Päävalmentaja Christian Sundin mukaan tiistaina järjestetty erikoisohjelma teki hyvää kaikille.

- Maanantaina tehtiin palauttava treeni kentällä pallon kanssa. Tiistai oli kovempi päivä, pyrimme keskittymään puolustuspeliimme. Keskiviikko oli vapaa, koska kävimme tiistai-iltana Kala-Jannella. Yritimme siinä saada joukkuehenkeä luotua, ja se oli mielestäni onnistunut tapahtuma. Pelaajilla oli hauskaa ja siinä tuli hyviä juttuja. Torstaina ja perjantaina olemme taas treenanneet.

Sundin mukaan edelleen voittosarakkeessa kommitteleva nolla ei välttämättä peilaa esityksiä.

- Pelit eivät ole vielä kääntyneet puolellemme. Siinä voi olla jotain muutakin kuin mitä tapahtuu kentällä. Nyt olemme yrittäneet tehdä jotain muutakin kuin jalkapalloa, jotta olisimme yhtenäisiä. Se on tärkeää loppukaudella, Sund pohtii


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 11.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa. Ottelu on lisäksi osana vapaasti katsottavaa Futiskierros-lähetystä Jimillä.

Lisää uutisia