AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2019

RoPS:n Lignell harmitteli: "Me olemme lähellä, mutta se ei lämmitä"

RoPS:n Lignell harmitteli: "Me olemme lähellä, mutta se ei lämmitä"

RoPS jäi kaipaamaan onnistumisia. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n tehot olivat sunnuntaina kadoksissa, vaikka paikkoja maalintekoon oli. Youness Rahimilla, Matias Tammisella ja Tarik Kadalla oli tilaisuus viedä RoPS johtoon.

- Lisäksi Atte Sihvonen sai paikan, josta olisi voinut tehdä. Juho Hyvärinen pääsi murtautumaan, josta olisi voinut tehdä. Tommi Jäntillä oli lopussa komea laukaus, RoPS-valmentaja Mikko Lignell luetteli lisää RoPS:n maalipaikkoja.

- Me olemme lähellä, mutta tänään se ei tietenkään sen enempää lämmitä. Kertoo se kuitenkin jotain siitä, että jotkin asiat meidän pelaamisessa myös toimii.

Inter sen sijaan iski käytännössä ensimmäisestä paikastaan ja sinetöi voittonsa lopussa RoPS:n hakiessa tasoitusta alivoimaisena.

- Ademin maali tuli hiukan puskista ja oli loistava yksilösuoritus, mutta muuten onnistuimme puolustamaan joukkueena oikeinkin hyvin, Lignell kertaa.

- Toki loppuminuuteilla otimme miesvajaalla vielä yhden hyökkääjän lisää, jolloin välit meidän ensimmäisessä linjassa kasvoi, ja siitä Inter pääsi rokottamaan.

RoPS-leirissä päät olivat syystäkin aavistuksen painoksissa. Jälleen yksi hyvä suoritus päättyi tuloksettomasti. Joukkueella ei kuitenkaan ole muuta tietä kuin työnteko.

- Seuraavaksi alamme keskittymään Ilves-otteluun sekä niihin seikkoihin, joilla voimme Ilveksen voittaa, Mikko Lignell päätti.


Ilves - RoPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 4.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia