AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 26.7.2019

HIFK solmi neljä jatkosopimusta - ”Haluamme tietenkin jatkaa heidän kanssaan myös tulevalla kaudella”

HIFK solmi neljä jatkosopimusta - ”Haluamme tietenkin jatkaa heidän kanssaan myös tulevalla kaudella”

Riku Selander on ollut yksi HIFK:n runkopelaajista tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK Fotboll tiedottaa käyttäneensä Jani Bäckmanin, Riku Selanderin, Nikolas Sairan ja Tino Palmaston sopimuksissa olleet ensi kautta koskevat optiot. Kaikkien sopimukset ulottuvat näin ollen aina kauden 2020 loppuun asti.

31-vuotias keskikenttäpelaaja Jani Bäckman on pelannut HIFK:ssa vuodesta 2015 lähtien, mikä pitää sisällään kolme kokonaista Veikkausliigakautta sekä yhden kauden Ykkösessä. Nyt hänellä on käynnissä neljäs Veikkausliigakausi HIFK:n paidassa, ja tähän mennessä "Bäri" on pelannut 11 ottelua. Bäckman on keskikentän lisäksi pelannut HIFK:ssa ajoittain myös keskuspuolustajan sekä kerran myös maalivahdin roolissa.

24-vuotias laitapelaaja Riku Selander on HIFK:n joukkueesta ainoa täydet minuutit tällä kaudella pelannut pelaaja. Hän siirtyi Helsinkiin talvella EIF:n joukkueesta, jossa hän pelasi vuoden 2018. Lisäksi Selander on edustanut muun muassa FC Honkaa ja PK-35 Vantaata.

20-vuotias Nikolas Saira on tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa HIFK:n avauskokoonpanossa, ja on lisäksi noussut mukaan Suomen U21-maajoukkueeseen. Laitahyökkääjänä viihtyvä Saira pelaa nyt kolmatta vuottaanHIFK:ssa, ja on tällä kaudella pelannut 11 ottelua Veikkausliigassa.

21-vuotias keskuspuolustaja Tino Palmasto siirtyi HIFK:hon FC Hongasta ennen tämän kauden alkua, ja on päässyt pelaamaan myös muutaman ottelun Veikkausliigaa. Palmasto tuli ryminällä kentälle ensimmäistä kertaa toukokuussa kotiottelussa VPS:ää vastaan, sillä hän onnistui tekemään ensimmäisen maalinsa heti avausottelussaan. Tällä hetkellä Palmasto pelaa lainalla Ykkösen joukkue MYPA:ssa.

– Kaikki kyseiset pelaajat ovat olleet erittäin sitoutuneita seuraan ja joukkueen tavoitteisiin. Tämä on ollut yksi tärkeä tekijä, jonka ansiosta he ovat onnistuneet myös henkilökohtaisella tasolla ja haluamme tietenkin jatkaa heidän kanssaan myös tulevalla kaudella, urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi.


IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 28.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia